IMG_0784.jpg

Maak kennis met de MINI Clubman.

Financier tijdelijk een MINI Clubman voor slechts €349 per maand.

ONBEZORGD RIJDEN VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND.

Onbezorgd rijden, dat wil toch iedereen? Maak nu kennis met MINI op een betaalbare manier. Voor slechts €349 per maand rijd je in de stijlvolle, aangeklede MINI Clubman. Hier komt een aanbetaling van €6250 en een slotsom van €10.000 bij.  Geen addertje onder het gras, geen hele kale auto maar juist een rijk uitgerust model. Daar komt nog eens bij dat onderhoud inbegrepen is, middels MINI Service Inclusive. 

Onze verkoopadviseurs vertellen je graag meer over het financieren, over hoe de slotsom eventueel vergeleken kan worden met de restwaarde en hoe je hier slim mee omgaat. 

RIJK UITGERUST MET O.A.:

DE ZORG DIE JE MINI VERDIENT.

GOED IDEE, JUISTE BESLISSING.

Je rijdt altijd in een perfect onderhouden MINI. Dat is MINI Service Inclusive. Daarmee ben je veel voordeliger uit dan wanneer je voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt. Met MINI Service Inclusive is al het voorgeschreven onderhoud gedekt. MINI Service Inclusive is overdraagbaar aan een andere eigenaar.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

MINI Service Inclusive zijn onderhoudscontracten waarmee je MINI de eerste jaren voor een vast vooraf betaald bedrag perfect onderhouden wordt. MINI Service Inclusive bespaart je kosten en slapeloze nachten, omdat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. MINI Service Inclusive is er voor vijf jaar en 100.000 kilometer voor alle MINI's.

REKENVOORBEELD.

Contante waarde (aanschafprijs): € 29.598
Contante aanbetaling (aanbetaling): € 6.250
Totale kredietbedrag: € 23.348
Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48
Jaarlijkse kosten percentage: 4,99%
Termijnbedrag: € 349
Slotsom: € 10.000
Totale door u te betalen bedrag: € 26.672
Vaste debetrente voet: 4,99%

IMG_0833.jpg
IMG_0918.jpg
IMG_0914.jpg
IMG_0861.jpg

*   Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. 

**   Financieren nieuw te bestellen MINI: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een MINI Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe MINI. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2021.

*** De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe MINI incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van MINI Private Finance. MINI Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.

Let op! Geld lenen kost geld. Vraag naar de voorwaarden.