VOOR SLECHTS € 795. MET € 825 VOORDEEL.

Voor iedereen die graag een MINI Countryman wil rijden, is er nu het MINI Countryman Outdoor Pack. Perfect voor als je regelmatig op uit gaat met familie of vrienden. Het Outdoor Pack bestaat uit leuke en handige accessoires om je MINI Countryman nóg avontuurlijker te maken dan ‘ie al is: een stoer panoramadak, handige picknickbank om op uit te rusten en een automatisch te sluiten achterklep.

Upgrade je MINI Countryman nu voor slechts € 795,-.

Het MINI Countryman Outdoor Pack is beschikbaar voor alle Countryman motorisaties: de MINI Countryman One, Cooper, Cooper S, Plug-In Hybride én de John Cooper Works.

PANORAMADAK.

Met het panoramadak wordt de MINI Countryman nog ruimer en lichter dan ‘ie al is. En wanneer je over zandpaden of snelwegen rijdt, en je even omhoog kijkt, zie je de bomen, wolken of zon voorbij razen. Ah, zó voelt vrijheid!

PICKNICKBANK.

Uitrusten na een goede surfsessie, stretchen na een rondje hardlopen door het bos, of gewoon even een broodje eten tijdens je roadtrip – de picknickbank klap je zo uit en zorgt voor een lekkere zitplek. Je kunt gerust gaan zitten, want de hij zorgt er ook nog eens voor dat je de lak van de bumper niet beschadigt.

AUTOMATISCH SLUITENDE ACHTERKLEP.

Moet de achterklep open, maar heb je je handen vol met kampeerspullen of boodschappen? Geen probleem. Met één druk op de knop sluit de achterklep automatisch.

pexels-pixabay-531321.jpg

BEKIJK OOK DE HYBRIDE MINI COUNTRYMAN SE.

De MINI Countryman Plug-In Hybride heeft alles wat de MINI Countryman ook heeft – en meer. De stoere side scuttle is de laadklep. Steek de stekker erin en laad ‘m op bij een van de 60.000 laadpalen door heel Nederland of gewoon bij je thuis. Rijd lokaal in de stad volledig elektrisch en schakel voor de langere ritten over op de benzinemotor. Kortom: de perfecte MINI voor binnen de lijnen én daarbuiten.

Ontdek meer
mini-countryman-gelaagd-PHEV.png

* De MINI Countryman Outdoor pack actie loopt t/m 31 maart 2021. Vraag naar de voorwaarden bij onze MINI Verkoopadviseurs. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.