1. ZORG VOOR EEN BACK-UP.

Een laadpas is enorm praktisch en handig, maar deze kun je wel eens vergeten. Zorg daarom dat je ook de MINI Charging-app op je mobiele telefoon hebt geïnstalleerd. Deze app met geïntegreerde QR-codescanner is eenvoudig te gebruiken en net zo eenvoudig te installeren. Na het downloaden van de app voer je eenmalig je MINI Charging-contractnummer en je pincode in, en je bent klaar om de weg op te gaan.

2. GEBRUIK EEN ROUTEPLANNER.

Met het MINI-navigatiesysteem heb je rechtstreeks toegang tot alle laadstations van het MINI Charging-netwerk. Je kunt ook zelf zoeken naar laadstations: als je in het navigatiesysteem, als speciale bestemming, laadstations invoert, verschijnt er een lijst met laadpalen in je regio. Een andere mogelijkheid is de MINI Charging-app, waarmee je alle beschikbare laadstations op je smartphone kunt bekijken.

3. EEN LAADPAAL AAN HUIS.

Met de MINI Wallbox Essential kun je thuis opladen en zo altijd stressvrij en met een volle accu de weg op. Wij adviseren gebruik te maken van onze installatieservice voor een vakkundige installatie, waarbij je ook advies, instructies en 24 maanden garantie krijgt op je privélaadstation. Door ook thuis je rit al te plannen, weet je vooraf of je eventueel onderweg bij moet laden.