Mini Cabrio

MINI Cabrio occasions

Een klassieke rijervaring, een moderne keuze.

ONTDEK VAN LAARHOVEN MINI.

Bij Van Laarhoven MINI vind je een uitgebreid assortiment aan occasions, waaronder de iconische MINI Cabrio. Laat je verrassen door onze tweedehands modellen en vind de ideale match voor jouw rijbehoeften.

MINI COOPER (S) CABRIO OCCASIONS.

MINI COOPER CABRIO OCCASIONS.

Sinds BMW de MINI Cooper in 2001 opnieuw introduceerde, heeft deze auto een blijvende indruk gemaakt op autoliefhebbers over de hele wereld. De MINI Cooper Cabrio straalt klassieke elegantie uit, gekenmerkt door zijn design en verfijnde prestaties. Of je nu kiest voor een model uit de jaren 60 of een meer recent exemplaar, de MINI Cooper Cabrio Occasions staat garant voor plezier en stijl op de weg. En met zijn compacte formaat en dynamische rijgedrag, is het de perfecte metgezel voor stedelijke avonturen en ontspannen cruises op het platteland!

Het verschil zelf ontdekken?

MINI COOPER S CABRIO OCCASIONS.

Voor wie op zoek is naar nog meer pit en prestaties, biedt de MINI Cooper S Cabrio Occasions de ultieme rijervaring. Met zijn krachtige motor en sportieve styling levert de Cooper S indrukwekkende prestaties zonder concessies te doen aan het iconische MINI-design. Sinds 2014 is de Cooper S voorzien van een cilinderinhoud die garant staat voor nog snellere acceleratie en een verhoogde topsnelheid.

BETAALBARE LUXE.

De MINI Cabrio staat bekend om zijn luxueuze uitstraling en verfijnde rijervaring. Bij Van Laarhoven MINI vind je een uitgebreid assortiment aan tweedehands MINI Cabrio's tegen betaalbare prijzen. De prijzen van deze occasions variëren, afhankelijk van factoren zoals het bouwjaar, de kilometerstand en eventuele extra opties:

  1. Eerste generatie: Over het algemeen beginnen de prijzen van tweedehands MINI Cabrio's rond de 4.000 euro voor vroegere modellen uit de eerste generatie. Deze modellen kunnen echter een hogere kilometerstand hebben. 
  2. Tweede generatie: Voor een tweedehands MINI Cabrio uit de tweede generatie kun je minstens het dubbele verwachten. Bovendien zijn er door de jaren heen verschillende speciale edities uitgebracht, waardoor je mogelijk unieke en extra luxe exemplaren kunt vinden. 
  3. Derde generatie: Voor de derde generatie MINI Cabrio's liggen de prijzen als occasion hoger, meestal tussen de 15.000 en 20.000 euro, afhankelijk van de specificaties en de staat van het voertuig. 

Met deze variatie in prijzen en opties is er voor elke autoliefhebber een passende tweedehands MINI Cabrio te vinden bij Van Laarhoven MINI.

KIES: VAN LAARHOVEN MINI.

Met een grote voorraad aan MINI Cabrio occasions biedt Van Laarhoven MINI keuze te over voor elke autoliefhebber. Of je nu op zoek bent naar een klassieke Cooper Cabrio of een krachtige Cooper S Cabrio, wij hebben het perfecte tweedehands model voor jou. Ervaar het plezier van rijden in een MINI Cabrio door een proefrit aan te vragen bij een van onze vestigingen. 


Onze deskundige medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van jouw ideale MINI Cabrio occasion.