Elektrisch rijden wordt steeds toegankelijker. Het netwerk van (snel)laadpalen groeit en de actieradius van elektrische auto’s wordt steeds groter. Hierdoor kiezen mensen steeds vaker voor een volledig elektrische auto, zoals de MINI Electric. Deze MINI is 100% elektrisch en combineert een legendarisch go-kart gevoel, onderscheidend design en premium kwaliteit met emissievrij rijden.

Of de keuze voor de MINI Electric ook bij jou past, hangt af van een aantal factoren, waaronder jouw rijgedrag. Een belangrijke vraag bij het overwegen van een elektrische auto is hoe vaak je geplande ritten maakt. Bij elektrisch rijden speelt plannen een grotere rol dan bij een traditionele of hybride auto, gezien de batterij tijdig opgeladen moet worden. Dankzij de handige MINI Charging-app wordt dit extra makkelijk gemaakt en word je erop geattendeerd wanneer er noodzaak is om op te laden. Daarnaast heb je met het MINI-navigatiesysteem rechtstreeks toegang tot alle laadstations van het MINI Charging netwerk. Zo vind je gemakkelijk een laadstation in de buurt.

Geef je de voorkeur aan ultieme vrijheid en flexibiliteit? Dan is de MINI Countryman SE een goede keuze. Deze Countryman is een Plug-in Hybride en vormt daarom de ideale combinatie tussen elektrisch en benzine rijden. Zo kun je zorgeloos op vakantie door de krachtige brandstofmotor, terwijl je voor kleine afstanden, zoals bijvoorbeeld woon-werk verkeer, de elektromotor gebruikt en dus zuiniger kunt rijden. De MINI Countryman SE is anders dan alle andere hybride SUV’s. Hij is namelijk perfect voor als je graag binnen de lijnen rijdt, maar ook af en toe buiten de gebaande paden gaat. En natuurlijk, zoals je van MINI gewend bent, is deze Countryman SE uitgerust met innovatieve features, een stoer design en het iconische go-kart gevoel.