DE VOORDELEN VAN PRIVÉ FINANCIEREN.

- Vaste rente en looptijd
- Zekerheid
- Vast maandbedrag
- Tussentijds extra aflossen mogelijk tegen betaling
- Na volledige afbetaling is je MINI van jou
- Maandbedrag is te verlagen door een aanbetaling te doen of slottermijn af te spreken

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ HET LEASEN VAN EEN MINI.

 • Als de leasenemer een natuurlijk persoon is, wordt het contract aangemeld bij het BKR. Volgens de regels van het BKR zijn we verplicht een achterstand van twee of meer termijnen en/of andere onregelmatigheden aan het BKR te melden.

  Meer vragen?
  Iban Heinz

  Iban Heinz

  Sr. Key Account Manager

 • Je kan je openstaand saldo eenvoudig online opvragen. Je ontvangt daarna een brief, waarin je saldo wordt bevestigd. In verband met je privacy bespreken we dit niet telefonisch. In de brief staat ook hoe je het saldo kan inlossen.

  Meer vragen?
  Iban Heinz

  Iban Heinz

  Sr. Key Account Manager

 • Wij zijn de lease- en financieringsmaatschappij van het huis. Wij kennen je MINI door en door en bieden je diverse producten op het gebied van leasing, financiering en verzekering. MINI Financial Services is een handelsnaam van BMW Financial Services B.V. Wij staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Wij staan ingeschreven in het AFM-register onder nummer 12012866 en bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27130693.

  Meer vragen?
  Iban Heinz

  Iban Heinz

  Sr. Key Account Manager

 • Je kan je afschrijvingstabel telefonisch of per email opvragen bij onze MINI Klantenservice.

  T           (070) 41 47 510
  E           miniklantenservice@mini.nl

  De afschrijvingstabel die je van ons ontvangt heeft betrekking op de gehele contractduur. Je hoeft de afschrijvingstabel dus maar één keer aan te vragen.

  Meer vragen?
  Iban Heinz

  Iban Heinz

  Sr. Key Account Manager

 • Als je er financieel op vooruit gaat, dan hoef je niets te doen. Wordt je financiële situatie slechter of wil je je MINI eerder verkopen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer (070) 41 47 510.

  Meer vragen?
  Iban Heinz

  Iban Heinz

  Sr. Key Account Manager

 • U dient dit zo snel mogelijk te melden bij de politie. Ook dient u MINI Financial Services op de hoogte te stellen van het feit dat uw gefinancierde auto is gestolen.

  Meer vragen?
  Iban Heinz

  Iban Heinz

  Sr. Key Account Manager

 • Dat kan, maar hou er rekening mee dat daar in sommige gevallen kosten aan verbonden zijn. Als je contact met ons opneemt via (070) 41 47 560 kunnen we je vertellen of dat in jouw situatie het geval is. Ook kunnen we je overeenkomst direct stopzetten. Je krijgt van ons dan het openstaande saldo, dat je binnen 5-7 werkdagen dient te betalen. Als je het openstaande saldo hebt betaald, ontvang je van ons het overschrijvingsbewijs (ook wel de tenaamstellingcode).

  Blijf je MINI rijden?
  Als je een nieuwe overeenkomst bij MINI Financial Services afsluit, betaal je geen zogenaamde verbrekingsvergoeding. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met onze klantenservice.

  T           (070) 41 47 510

  E           miniklantenservice@mini.nl

  Meer vragen?
  Iban Heinz

  Iban Heinz

  Sr. Key Account Manager

 • Als je je slotsom wilt doorfinancieren, kan je hier voor het einde van je overeenkomst een voorstel bij ons voor aanvragen. We hebben daarvoor de volgende gegevens van je nodig:

  Zakelijk overeenkomst
  - Gewaarmerkt uittreksel KvK (niet ouder dan 6 maanden en niet digitaal gewaarmerkt)
  - Kopie geldig rijbewijs van de tekeningsbevoegde
  - Kopie geldig rijbewijs, naam, adres en woonplaats van de berijder
  - Kopie bankpas voor de automatische incasso
  - Gewenste overnamedatum (deze datum dient te allen tijden minimaal zes weken in de toekomst te liggen)

  Privé overeenkomst

  - Kopie rijbewijs van berijder en kopie legitimatiebewijs van elke overige aanvrager

  - Kopie bankpas van de bankrekening waarvan incasso zal plaatsvinden

  - Kopie salarisstrook of een kopie IB aangifte van het laatste boekjaar

  - Kopie bankafschrift waarop de salarisbetaling zichtbaar is bijgeschreven

  - Kopie bankafschrift waarop je huur of hypotheeklasten zichtbaar zijn afgeschreven

  - Gewenste datum van overname

   

  Als je niets doet wordt de slottermijn op de einddatum van je contract aan je gefactureerd. Twee weken later wordt dit bedrag dan automatisch afgeschreven van je rekening.

  Meer vragen?
  Iban Heinz

  Iban Heinz

  Sr. Key Account Manager

 • Als je het volledige bedrag hebt afgelost, ontvang je van ons het eigendomsbewijs. Daarmee kan je je MINI vrijwaren en opnieuw tenaamstellen.

  * Voor voertuigen te naam gesteld na 1 januari 2014 ontvang je van ons een tenaamstellingscode. In combinatie met het documentnummer op je kentekencard kan je met deze code de auto laten vrijwaren.
  * Voor voertuigen te naam gesteld voor 1 januari 2014 ontvang je van ons je overschrijvingsbewijs. Met de controleletter op je overschrijvingsbewijs kan je de auto laten vrijwaren en/of tenaamstellen.

  Meer vragen?
  Iban Heinz

  Iban Heinz

  Sr. Key Account Manager

Privé een nieuwe MINI financieren: De rente van 3,49% is enkel geldig op alle modellen, in combinatie met een MINI Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe MINI. Geldig voor privé financieringen. Zonder verzekering is de rente 4,49%. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2022.

* Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.