TIJDELIJK FINANCIEREN MET 4,99% RENTE.

Tijdelijk financier je alle nieuw te bestellen MINI's en MINI's uit voorraad tegen slechts 4,99%* rente met MINI Private Finance in combinatie met een MINI Top Cover verzekering. Zo ga jij altijd goed verzekerd én tegen lage kosten op avontuur. 

*Zonder MINI Top Cover verzekering financier jij je MINI met 5,49% rente. 

PRIVÉ FINANCIEREN | VANAF 4,99% RENTE*

Als het gaat over je maandelijkse lasten, dan wil je weten waar je aan toe bent. Kies daarom voor een privé financiering met vaste rente en looptijd. Hiermee betaal je elke maand een vast bedrag en aan het einde van de looptijd is je MINI helemaal van jou.

*In combinatie met een MINI Top Cover verzekering.

ZAKELIJK FINANCIEREN | VANAF 4,99% RENTE*

Zakelijk succes begint met grip op je kosten. Kies daarom voor een zakelijke financiering met vaste looptijd en rente. Je MINI komt op je balans, je kunt de BTW verrekenen met je omzetbelasting, en aan het eind van de rit is je MINI helemaal van jou. 

*In combinatie met een MINI Top Cover verzekering.

DE VOORDELEN.

  • Gedurende de gehele overeenkomst betaal je een vaste rente. Daarnaast spreken we vooraf de looptijd van de overeenkomst af. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en geniet je altijd van vaste kosten per maand.

  • Gedurende jouw overeenkomst kun je, tegen bepaalde voorwaarden, extra aflossen op het openstaande saldo. Zo verlaag je jouw maandelijkse kosten voor de rest van de overeenkomst.

  • Je kunt er voor kiezen om jouw maandbedrag te verlagen door vooraf een aanbetaling te doen of door bijvoorbeeld een slotsom af te spreken. Zo betaal je dit bedrag in één keer en verlaag je jouw maandelijkse kosten.

  • Na het voldoen van de laatste maandtermijn en de eventuele slotsom is de MINI helemaal van jou. Zo kun je nog jaren met plezier doorrijden óf de MINI inruilen voor een nieuwe MINI.


     

WAT IS MINI TOP COVER?

DE BESTE DEKKING VOOR JE MINI.

De MINI Top Cover verzekering biedt uitgebreide dekking tegen schade en diefstal voor zowel nieuwe als gebruikte MINI's. Dit verzekeringspakket, uitgevoerd door Allianz in samenwerking met MINI Financial Services, zorgt ervoor dat herstel altijd bij ons in de showroom plaatsvindt. Wel zo fijn, toch?